Alle producten van LOK worden ambachtelijk geproduceerd met duurzame en biologische grondstoffen zoveel mogelijk uit eigen teelt en/of uit eigen regio.

Bier

LOK heeft een aantal vaste seizoensbieren in het assortiment zoals Spring, Summer, Autumn en Winter.

Daarnaast zullen er door het jaar heen een aantal Limiteds uitgebracht worden. Zo kende LOK bijvoorbeeld al de Berry Porter, de Freizen en de Autumn Fresh. Een aantal van deze Limiteds zullen terugkomen. Niet seizoensgebonden, maar een vaste waarde in het assortiment is de LOK³. Deze Tripel kenmerkt zich door het hoppige karakter.Likeur

Limone en Kohii zijn de likeuren in het assortiment van LOK. Beide likeuren kenmerken zich door de eigenzinnige, pure en eerlijke smaak, waardoor de naam Lokeur van toepassing mag zijn. De grondstoffen van de Lokeuren zijn biologisch en duurzaam en dat proef je. Lokeuren hebben een ietwat hoger alcoholpercentage (32 en 24%) dan de breed verkrijgbare varianten. Hierdoor mag je met een gerust hart de Lokeuren in de vriezer leggen en lekker stroperig uitschenken.


Kaas en Worst

LOK Blue en LOK White zijn de standaard schimmelkazen in het assortiment van LOK. Deze kazen zijn verkrijgbaar in zowel de gepasteuriseerde variant alsook in de rauwe melk variant. Let op: De rauwe melk variant wordt afgeraden bij zwangere vrouwen en kinderen. Rond kersttijd komt LOK ook altijd met een Limited versie van de schimmelkazen. Zo kende LOK al een Madeira en Licor 43 variant.
Droge worsten worden niet geforceerd gedroogd en hebben derhalve een productietijd van circa 10 weken! Dit proef je zeker terug!