LOK kent momenteel een tweetal vaste likeuren: Limone en Kohii.


Limone is een vorm van een frisse Limoncello/Limoncino met een kleine "bite". Natuurlok maakt LOK gebruik van biologisch duurzame grondstoffen zoals de citroenen voor de Limone en deze worden met de hand geselecteerd en geschild. Limone is een echte Lokeur en heeft een alcoholpercentage van 32 procent. Je kunt hierdoor met een gerust hart de Limone in de vriezer leggen om lekker lobbig uit te schenken en te genieten van een heerlijk koel drankje.

Limone kan ook perfect gemixt worden met bijvoorbeeld Sprite (1/4 tot 1/3 deel Limone en aanlengen met Sprite), Prosecco (zelfde verhouding, wellicht met een beetje bruisend bronwater) of in een Scropino / Espuma verwerkt worden (2 bolletjes Sorbet/Citroenijs, 1-2 delen Prosecco en 1 deel Limone, garnering met munt).

Doordat Limone een natuurproduct is en op ambachtelijke wijze bereid wordt, kunnen er ondanks het fijne zeven op 50 micron, wat deeltjes van citroen(olie), kruiden en specerijen doordrijven. Dit geeft enkel meer smaak en even schudden voor gebruik voor gelijkmatige verdeling is wenselijk.


Limone is te koop bij debuurslijter.


Kohii is een vorm van koffielikeur maar dan net wat anders door de tasty "bite". Modern Craftmanship in optima forma. LOK geeft niet alle ingrediënten prijs, maar duidelijk is de verse espresso te proeven. Kohii heeft een enorme gelaagdheid en gaandeweg het ruiken, proeven en nasmaak komen er steeds nieuwe aroma's en smaken naar voren en de Lokeur wordt een tikkeltje pittig afgerond. Kohii mag ook ietwat gekoeld gedronken worden en heeft een alcoholpercentage van 24 procent. Een heerlijke aanvulling naast een kopje koffie in de avond (en misschien nog wel eentje).


Kohii is te koop bij debuurtslijter.


Ook heeft LOK geregeld specials.


De special tijdens de lente 2019 is OAK II! Een in Zwolle gelagerde Whisky op een eiken houten vat met tonen van Peat, Rook, Hout en Honing. Op het vat heeft eerst een Stout bier gelegen en dit proef je terug in de afdronk (koffie/chocolade). LOK is eigenLOK geen liefhebber van de term, maar: OAK II is een allemansvriend! De smaak gaat over in Toffee, Caramel en na een drupje water een florale sfeer ipv aardse, zilte tonen zonder water. In de Finish zijn ook duideLOKke vanilinne en honing tonen, kortom een complexe whisky. Enjoy!