LOK produceert in Zwolle op ambachtelijke wijze diverse bierstijlen, likeuren, schimmelkazen en gedroogde worsten met een moderne twist. Hiervoor gebruikt LOK zo veel mogelijk streek- en regioproducten. Denk hierbij aan eigen gist, mout uit de regio, hop uit eigen teelt, melk van op steenworpafstand van de stadsgrenzen en vlees uit het Vechtdal.

Met meer dan 20 jaar ervaring in bierbrouwen en lid van het BierKeurmeestersGilde kent LOK als geen ander de classificaties van diverse biertypes. Het zijn juist de grenzen die LOK opzoekt. Denk aan een volmoutige tripel met een hoppig karakter en bitterheden op het randje. Bases vormen de beschreven biertypes, maar elk eigen bier net met een unieke moderne twist. Smaken veranderen in de loop der jaren en juist LOK is een voorloper in het gebruik van minder klassieke grondstoffen zoals cranberries, szechuan, sereh, mango, ananas, verse grapefruit en wat al dan niet. Desondanks blijft LOK zijn eigen "handtekening" in het bier wel proefbaar.

Het bierassortiment bestaat uit een aantal seizoensgebonden vaste bieren zoals Spring, Summer, Autumn en Winter. Daarnaast worden er van tijd tot tijd specials gebrouwen in de vorm van "Limiteds". LOK Tripel en LOK Holy Shi (Quadrupel en winnaar zilveren medaille Dutch Beer Challenge 2020) zijn vaste waardes in het assortiment.

Qua likeuren gebruikt LOK enkel duurzame en biologische grondstoffen. Ook hier heeft LOK vaste waardes in de vorm van handgemaakte Limone (Limoncello) en de alom gewaardeerde ambachtelijke koffielikeur Kohii. Likeuren van LOK kenmerken zich door de pure smaken en het wat hogere alcoholpercentage t.o.v. de traditionele likeuren, zodat deze met een gerust hart in de vriezer bewaard kunnen worden en lekker stroperig ingeschonken kunnen worden.

LOK is No-Nonsense en in het kaasassortiment komt dat duidelijk naar voren in de vorm van een tweetal vaste waardes: Lok Blue en Lok White. Van tijd tot tijd komt er ook van de kaas een special zoals onze Kerstkaas.

Voor onze droge worsten maken we geen gebruik van versnelde droogmethoden en worden in kleine oplage geproduceerd. Onze worsten zijn daarom beperkt beschikbaar.